O NAMA

“Plovak-Mare” je trgovinsko komisiona radnja za prodaju ribolovačke opreme. Osnovana je pre 20. godina u Nišu. T.K.R. “Plovak-Mare” spada u najstarije trgovinske radnje grada Niša sa ponudom ribolovačke opreme. Firma koja je jedina bila izlagač-učesnik svih 20. sajma Lova i Ribolova u Nišu, kao i osnivač i izlagač na 9. sajma Lova i Ribolova u Pirotu. Sama cinjenica da smo najstarija firma u Nišu govori o nasem korektnom radu i odnosu sa mušterijama, kojima se trudimo da ponudimo veliki asortiman robe bez obzira na njihovu kupovnu moć.
Brendove koje negujemo i radimo od samog početka su: “MEPS” varalice, “MUSTAD”, “OWNER”, “ADROITA”, “LINE WONDER”, “WILSON”, “LIBAO”, “GAMAKATSU” udice. Takođe, ceo asortiman bombera “UJKA”, plovke “GILE”, glavinjare “VIDA”, ceo program bombera “MC VOBLERS”, sve modele fider hranilice “MAU-MAHCE” kao i mnogobrojna prateća oprema koje se moze naći samo kod nas. Moramo takodje istaci veliki izbor polaroid naocara.
“Plovak-Mare” u ponudi ima i veliki izbor mašinica za sve vrste ribolova raznih brendova “DAM”, “TICA”, “OKUMA”, “MARŠAL”, “TEBEN” i još mnogih drugih.
Iz ponude izdvajamo takodje veliki izbor štapova za sve vrste pecanja, kao i opremu za morski ribolov.